logo
Ev > Ürünler > Paslanmaz Çelik Kaynak Makinesi >
Hwashi Kapı Paneli Çoklu Başlı Nokta kaynak makinesi

Hwashi Kapı Paneli Çoklu Başlı Nokta kaynak makinesi

Hwashi çok kafalı punta kaynak makinesi

paslanmaz çelik kapı paneli kaynak makinesi

metal için punta kaynak makinesi

Menşe yeri:

Çin

Marka adı:

HWASHI

Sertifika:

CE/CCC/ISO

Bize Ulaşın

Bir teklif isteği
Ürün Detayları
Warranty:
12 Months
Condition:
New
Service Life:
8-10 Years
Weight (Kg):
600kg
Platform Distance:
260
Application:
Welding for kitchen sink
Ödeme ve Gönderim Koşulları
Min sipariş miktarı
1 set
Fiyat
US$9,800.00
Ambalaj bilgileri
Denize Uygun Ahşap Paket
Teslim süresi
Ödemenizi aldıktan sonra 7-30 iş günü
Ödeme koşulları
L/C, T/T
Yetenek temini
Ayda 50 set
Ürün Açıklaması

HWASHI Kapı Paneli Çok Kafalı Punta Kaynak Makinesi

 
 
 
Ürün Açıklaması
Bu Kapı Paneli Çok Kafalı Punta Kaynak Makinesi, otomatik kaynaklı çoklu kaynak kafaları kullanır. Aynı anda çoklu kafa kaynağı veya her kafanın sırayla kaynağını seçebilirsiniz. Kapı paneli veya sac metal çoklu punta kaynağı için uygundur.
Etkili kaynak genişliği 1000mm ila 2000mm arasında değişirken, etkili kaynak uzunluğu 300mm'dir (özelleştirilmiş). Malzeme kalınlığı 0,4 mm ila 1,5 mm arasında değişmektedir.
Çalışma Süreci
* İş parçasını manuel olarak masaya yerleştirin;
* Başlat düğmesine basın, ardından makine otomatik olarak bir sıra punta kaynağı yapacaktır;
* Bir sıra kaynak yaptıktan sonra, ürünü manuel olarak başka bir sıraya taşıyın. Ardından tekrar başlat düğmesine basın.
* Döngüsel çalışma
Avantajları
* İyileştirilmiş kaynak
* Özel ekipmana gerek yok
* Aynı anda çoklu kafa kaynağı
* Maksimum kolay çalışma alanı erişimi
* Üretim esnekliği
* Düşük işçilik maliyetleri
Ürün Özellikleri
1. Esnek kullanım: Kaynak kafası mesafesini çizim isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Sadece silindir üzerindeki cıvataları gevşetmeniz yeterlidir, ardından silindiri soldan sağa hareket ettirebilirsiniz.
2. Kurulum süresini azaltır: Geleneksel sabit punta kaynak makinelerinden farklı olarak, bu sistem, elektrot ayarı ve tezgah kurulumu gibi yardımcı işlere olan ihtiyacı önemli ölçüde azaltarak, genel kaynak çalışma saatlerinde azalmaya katkıda bulunur.
3. Kaynak parametrelerini ayarlamak kolaydır: Kaynak koşulları, dokunmatik panel sistemi kullanılarak kolayca ayarlanabilir. Farklı malzeme ve kalınlıklar için farklı kaynak parametrelerini kaydedebilirsiniz. Böylece kaynak programını kolayca geri çağırabilirsiniz.
4. Rahat çalışma pozisyonu: Kaynak sırasında iş parçasını tutmaya gerek yoktur; sadece elektrot üzerine yerleştirilebilir. Basınçlandırma da otomatiktir, bu da operatör üzerindeki fiziksel yükü büyük ölçüde azaltır. Birim zamanda yapılabilecek iş miktarı da önemli ölçüde artar.
Masa Tipi Punta Kaynak Makinesi Özellikleri
1. İş gücünden tasarruf: Masa tipi punta kaynak makinesi ile, iş parçası masa tipi elektrot üzerine yerleştirilebiliyorsa, yardımcı personel kullanmadan kaynak yapılabilir. İki tabanca serbestçe hareket eder, bu da bir kişinin istenen kaynak noktasına kolayca erişmesini sağlar.
2. Kurulum süresini azaltır: Geleneksel sabit punta kaynak makinelerinden farklı olarak, bu sistem, elektrot ayarı ve tezgah kurulumu gibi yardımcı işlere olan ihtiyacı önemli ölçüde azaltarak, genel kaynak çalışma saatlerinde azalmaya katkıda bulunur.
3. Kaynak parametrelerini ayarlamak kolaydır: Kaynak koşulları, dokunmatik panel sistemi kullanılarak kolayca ayarlanabilir. Farklı malzeme ve kalınlıklar için farklı kaynak parametrelerini kaydedebilirsiniz. Böylece kaynak programını kolayca geri çağırabilirsiniz. 4. Rahat çalışma pozisyonu: Kaynak sırasında iş parçasını tutmaya gerek yoktur; sadece masa tipi elektrot üzerine yerleştirilebilir. Basınçlandırma da otomatiktir, bu da operatör üzerindeki fiziksel yükü büyük ölçüde azaltır. Birim zamanda yapılabilecek iş miktarı da önemli ölçüde artar. Ayrıca somun ve vidaları da kaynak yapabilir: Elektrot ucunu somun vb. türüne ve boyutuna göre değiştirerek verimli bir şekilde kaynak yapılabilir.
S.N
Öğeler
WL-SF-MF160K
WL-SF-MF120K
WL-SF-MF100K
1
Giriş Voltajı
380V,3 Faz
380V,3 Faz
380V,3 Faz
2
Giriş Gücü
160KVA
120KVA
100KVA
3
Maks. Kaynak Akımı
32000A
30000A
28000A
4
Maks. Elektrot Kuvveti
2.2KN
2.2KN
2.2KN
5
Kaynak Kapasitesi
3+3mm
2+2mm
1+1mm
6
Kaynak Programı
32 Çeşit
7
Kaynak Platformunun Etkili Boyutu
2000x300mm (özelleştirilmiş)
8
Kaynak Kafası Sayısı
10 ila 20 (çizimlerinize göre)
9
Elektrotlar Arası Mesafe
100-300mm

 

 

Hwashi Kapı Paneli Çoklu Başlı Nokta kaynak makinesi 0

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Punta Kaynak Makinesi Tedarikçi. telif hakkı © 2016-2025 spot-weldingmachine.com . Her hakkı saklıdır.